/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ O nouă alerta falsă cu bombă la o bancă din Chișinău: „Nu ne-am speriat. Acestea sunt farse”

missing
11 aprilie 2018, ora 18:07

Individul a sunat la poliție la ora 11. Imediat, banca a fost încercuită, toate operațiunile financiare au fost sistate, iar oamenii au fost evacuați. Angajații băncii au refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

„- Ce s-a întâmplat, ce v-au spus?
– Întrebați poliția, nu pe noi”.

„- Nu ne-am mai speriat acestea sunt niște farse.
– Dar cum credeți cine a glumit?”

În urma verificărilor s-a constatat că apelul este fals. Mai iritați au fost clienții băncii care au fost evacuați fără să li se spună nimic, iar ulterior au trebuit să aștepte ore în șir ca să-și poată încheia tranzacțiile.

„Eram în bancă și au spus să ieșim afară să ne evacuăm”.

„Aproape că am fost deserviți, dar nu am reușit să iau actele. Ne-au rugat să ieșim, noi am ieșit. Acum însă ne spun că ne vor da actele tocmai la ora 14, dar marfa noastră stă în vamă…”

Poliția urmează să stabilească identitatea autorului alertei false. Acesta ar putea ajunge după gratii pentru cel puțin 2 ani. Este a doua alarmă falsă cu bombă din această săptămână. Ieri ținta a fost sediul Judecătoriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram