O respirație proaspătă poate fi cheia succesului într-o afacere sau … într-o relație

2176

Spray-ul de gură Global White este accesoriul indispensabil, fie că e vorba de comunicări de afaceri, întâlniri de business sau discuții romantice cu persoana iubită.

Este compact și ușor de utilizat, iar componentele sale nu doar elimină mirosurile neplăcute de tutun, alcool sau alimente consumate, dar și hidratează mucoasa bucală. Mentolul îmbunătățește respirația, îi oferă o aromă de prospețime și efect răcoritor.

Spray-ul de gură Global White este varianta sănătoasă a gumei de mestecat, care NU stimulează secreția salivară, crescând volumul sucului gastric și favorizând apariția unei gastrite, sau chiar a ulcerului gastric.

În plus, mestecatul excesiv a gumei poate afecta articulațiile temporo – mandibulare, cu posibila apariție a simptomelor de artrită. Unde mai pui că mestecatul gumei nu este un proces estetic și nici cu efect de durată!

Alternativa reală a gumei de mestecat este spray-ul de gură, care permite îngrijirea cavității bucale în orice circumstanțe și garantează o respirație proaspătă și igienică pe tot parcursul zilei.

Spray-ul de gura nu este un moft, ci o necesitate! Global White – o respirație „fresh” oriunde te-ai afla!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente