/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un tânăr din Tiraspol a devenit campionul Germaniei la Taekwondo. Detalii despre acesta

missing
11 aprilie 2018, ora 06:26

Discipolul antrenorului Iuri Lesovoi a luptat în categoria Olimpică de 58 kg și a învins decisiv pe 5 adversari.

În total, Serghei Uscov a participat în cinci lupte în categoria Olimpică de 58 kg. Calea spre medalia de aur a început cu victoria împotriva sârbului Aleksandar Batalo (20-11). A urmat lupta contra Alejandro Hernandez Vazquez din Spania, în care sportivul nostru s-a impus cu scorul 22 – 2. Liam Jean Pierre Bette din Guiana Franceză a cedat cu scorul 12 – 3, iar sportivul din Belgia Salaheddine Bensaleh a pierdut lupta semifinală cu scorul de 19-6. Serghei a câștigat finala contra reprezentantului Israelului Gili Haimovitz (scorul 12-9). Această mare realizare a confirmat din nou statutul său de leader național în această probă Olimpică.

În decembrie anului trecut, Serghei Uscov a devenit medaliatul de bronz al Campionatului European (categorii de greutăți Olimpice), iar la începutul acestui an, Serghei a câștigat medalia de bronz a Campionatului European de Echipe și argintul la turneului internațional Egypt Open.

În prezent, Serghei se află pe locul 48 în clasamentul olimpic mondial. Victoria de la Hamburg va permite sportivului să adauge încă 20 puncte în clasament. Luând în calcul că Serghei a început să concureze printre sportivi adulți de foarte recent, succesul său poate fi considerat într-adevăr fenomenal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram