/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un american și-a dedicat viața croșetatului. A împletit peste o sută de pulovere în ultimii 18 ani

10 aprilie 2018, ora 19:19

„Poți să împletești orice vrei, iar eu folosesc ață care se aseamănă cu lucruri din viața reală”, spune Sam Barsky.

Numele lui este Sam Barsky și spune că a început să croșeteze după ce a abandonat studiile prin care urma să devină asistent medical. Din ziua în care a învățat tehnica de împletit de la niște femei care vindeau ață la un târg second-hand, a decis să-și dedice viața noii sale pasiuni. Pe canalul său de Youtube, Sam îi învață și pe alții să împletească, participă la ateliere și continuă să călătorească, în căutarea inspirației.

„Mi s-a spus că am inspirat oameni. Acesta este unul dintre lucrurile care mă bucură mereu, să știu că cineva a luat andrelele în mână doar pentru că a fost inspirat de ceea ce fac”, a menționat Sam Barsky.

Sam a creat peste 120 pulovere în ultimii 18 ani, pe care a reprodus mai multe atracții turistice precum Turnul Eiffel, Cascada Niagara sau zidul Ierusalimului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram