13:37:09 19.04.2024
Stiri

FOTO // Era supraponderală și a devenit bombă sexy! Cum a reușit să arate așa după ce înainte era aproape obeză

Știri 10.04.2018 18:30 Vizualizări2608 Autor: Ziarul National


FOTO // Era supraponderală și a devenit bombă sexy! Cum a reușit să arate așa după ce înainte era aproape obeză sursa: ciao.ro

Cum arăta în adolescență a făcut-o să ia niște măsuri radicale, iar acum este de nerecunoscut.

Adolescenta supraponderală a devenit bombă sexy cu un fund incredibil! Stephanie Lee are 26 de ani și că orice adolescentă din Australia, mai toată tinerețea ei a mâncat fast-food și a băut destul de mult alcool. Ceea ce trebuie să știți despre ea, este că în copilărie până spre adolescență Stephanie a fost dansatoare sportivă și nu arăta deloc rău.

Odată cu vârsta pubertății corpul ei a luat-o razna și kilogramele i-au scăpat de sub control. În doar câțiva ani ajunsese de la o adolescentă slăbuță la ceea ce vedeți în poze.

Dar cu multă ambiție și o dietă strictă a reușit să scape de 12 kilograme pe care le avea în plus. Și ca și cum asta nu ar fi fost suficient a început antrenamentele la sală pentru a participa la un concurs de bikini modelling.

„Toată viața mea am arătat normal, nu pot să spun că foarte bine, dar când am ajuns la 19 ani deja eram la cea mai mare greutate din toată viață mea. Acum am 67 de kilograme și mă simt foarte bine”, a declarat tânăra.

Ca să ajungă totuși atât de sexy a fost nevoie de o dietă clară: Dimineața. la micul dejun, avocado pe pâine prăjită, un sendviș și ceva fructe la prânz, iar seara lasagna sau paște. Precum vedeți meniul nu este unul extrem de riguros, dar antrenamentele ei de la sală fac mult și merge zilnic.

„Mi-am dat seama imediat că atunci când vrei să slăbești este extrem de importantă dieta. Dacă vrei să te apuci de exerciții și să mergi la sală, dar să-ti menții stilul de a mânca, atunci nu o să ajungi nicăieri”, a mai adăugat ea.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md