/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O actualizare a iOS a blocat ecranele iPhone 8, care nu au fost instalate în serviciul Apple

missing
10 aprilie 2018, ora 18:16

Potrivit lui Kripalani, Apple poate folosi acest lucru pentru a împiedica repararea iPhone-ului în centrele de service neoficiale.

Din cauza funcționării defectuoase a smartphone-urilor au fost returnate două mii de iPhone-uri, afirmă Kripalani. Angajații unor magazine de reparații terțe sunt siguri că problema este legată de microcipul care este pe fiecare ecran al iPhone-ului. Ei spune că au înțeles deja care este esența problemei și au venit cu modalități de a le rezolva. Însă, aceasta înseamnă că iPhone-ul 8 actualizat va trebui să fie deschis din nou pentru a actualiza cipul.

Aceeași sursă spune că, nu este clar dacă Apple va lansa o actualizare care returnează capacitatea de lucru la iPhone 8, reparat în centre de servicii terțe. Compania nu a dat încă un răspuns oficial.

În 2017, o problemă similară a fost raportată de proprietarii iPhone 7. Scanerul Touch ID pe telefoanele reparate în servicii neoficiale a încetat să mai funcționeze după lansarea actualizării iOS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram