/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Donald Trump, furios pe FBI după ce aceștia au verificat biroul avocatului său. „Este o rușine”

missing
10 aprilie 2018, ora 17:37

„Este o rușine, o adevărată rușine. Este un atac împotriva țării noastre,” a declarat Donald Trump, președintele SUA.

Așa a reacționat președintele american după ce a aflat că birourile din New York ale avocatului său au fost percheziționate, iar poliția a ridicat mai multe documente. Donald Trump a răbufnit în prezența principalilor decidenți militari ai SUA, reuniți la Casa Albă pentru a discuta despre dosarul sirian.

Vorbim despre Siria, vorbim despre lucruri serioase și am această „vânătoare de vrăjitoare” care durează deja peste 12 luni. Se poate spune că a început chiar în ziua în care am fost învestit,” a mai menționat Trump.

Potrivit unui comunicat emis de avocatul percheziționat, operațiunea a avut loc la solicitarea procurorului care anchetează presupusele înțelegeri secrete între echipa lui Donald Trump și oficiali ruși în cursul campaniei prezidențiale din 2016. Apărătorul denunță o percheziție „complet inadecvată și inutilă” care a dus la confiscarea discuțiilor confidențiale avocat-client. Fidelul apărător al lui Trump este frecvent numit „pitbull”, fiind cel care ar fi plătit o actriță de filme porno pentru a păstra discreție în privința unei presupuse legături cu președintele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram