15:26:29 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Silvia Radu oferă DETALII despre campania electorală și principalii săi contracandidați la funcția de primar general al capitalei

Partide/Comunicate 10.04.2018 15:30 Vizualizări1149 Autor: Ziarul National
VIDEO // Silvia Radu oferă DETALII despre campania electorală și principalii săi contracandidați la funcția de primar general al capitalei


Primarul interimar, Silvia Radu, a fost să inspecteze lucrările de plombarea a gropilor de pe drumurile capitalei și a fost luată la întrebări de jurnaliști vizavi de implicarea ei în campania electorală pentru Primăria municipiului Chișinău.

Silvia Radu a dat asigurări că se va implica personal în procesul de colectare a semnăturilor pentru ca să fie înscrisă în cursa electorală. „Am nevoie de 10 mii de semnături. Se va implica familia, soțul și fiul cel mare, care și-a luat concediu. Voi merge și eu la corturile de colectare a semnăturilor după orele de serviciu. Eu voi fi un primar al oamenilor, iar dacă chișinăuenii vor dori un asemenea primar, atunci voi reuși să colectez numărul necesar de semnături”, a precizat Radu.

Primărița interimară a menționat că dânsa se deosebește de ceilalți candidați care și-au anunțat intenția de a candida. „Eu nu pot să vă spun cine va fi principalul meu contracandidat în această cursă. Eu cred că în fruntea Primăriei Chișinău trebuie să vină o persoană independentă. Primăria Chișinău nu are nevoie de politică, dar de rezolvarea problemelor oamenilor. Eu voi fi un primar al oamenilor și nu al partidelor politice. Vom vedea cu cine vom concura în turul doi. Eu voi depune toate eforturile pentru ca interesele cetățenilor să fie puse în prim-plan. Toți contracandidații sunt oameni politici. Eu nu sunt om politic și nici nu voi fi”, a mai adăugat Silvia Radu.

Sursa citată a mai spus că în campania prezidențială a cheltuit mulți bani, iar acum lucrurile vor sta altfel. „În campania prezidențială oamenii m-au cunoscut la față, iar acum în proporție de 80% sunt cunoscută. Noi vom calcula de câți bani e nevoie în această campanie. Sunt mulți prieteni care mă vor susține”, a conchis Silvia Radu.

De menționat că, începând de mâine, 11 aprilie, Silvia Radu va demara procesul de colectare a semnăturilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md