/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. UPDATE/ O maşină a intrat în mulţime în oraşul Münster, Germania. Sunt mai mulţi morţi. Atacatorul s-a sinucis

missing
07 aprilie 2018, ora 18:46

Reuters transmite că poliţia germană a anunţat că circa 30 de persoane au fost rănite în incidentul din Münster şi că s-au înregistrat şi “câţiva morţi, printre care s-ar afla probabil şi suspectul”.

“Situaţia este de aşa natură încât un atac nu poate fi exclus”, a declarat o sursă din domeniul securităţii, potrivit Reuters.

Incidentul a fost confirmat pentru dpa de către persoane familiare cu ancheta. dpa transmite că poliţia locală a scris pe Twitter că ofiţeri au fost trimişi la locul incidentului şi le-a cerut cetăţenilor să evite sau să părăsească centrul oraşului pentru ca salvatorii să poată acţiona mai rapid.

Incidentul aduce în memorie atacul cu camionul din decembrie 2016 din Berlin în care au fost ucise 12 persoane. Anis Amri, un tunisian cu conexiuni islamiste căruia îi fusese respinsă solicitarea de azil, a deturnat un camion la 19 decembrie 2016, a ucis şoferul şi apoi a intrat cu vehiculul într-o piaţă aglomerată, ucigând 11 oameni şi rănind câteva zeci.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram