(foto, video) O maşină a intrat în mulţime în oraşul Münster, Germania. Sunt mai mulţi morţi, iar atacatorul s-a sinucis

uyturyu

O mașină a intrat în mulțime în orașul Munster din Germania. Mai multe persoane au murit după ce un șofer a condus sâmbătă mașina direct într-un grup de oameni. Incidentul a fost confirmat de poliția germană, care ia în calcul ipoteza unui atac terorist. Suspectul principal s-a sinucis imediat după ce a intrat cu mașina în mulțime.

UPDATE 18:37 Presa germană relatează că numărul răniților a crescut la 50, dintre care șase sunt în stare foarte gravă. În mașina atacatorului a fost găsit un obiect suspect care este acum inspectat de geniști.

Surse din poliția germană anunță că trei persoane și-au pierdut viața după ce o mașină a lovit mai mulți oameni aflați într-o zonă pietonală din centrul oraşului Münster, din vestul Germaniei.

Poliția germană a împânzit centrul vechi al orașului Munster și le cere tuturor  celor aflați în zonă să plece de urgență. O operațiune de prindere a unor potențiali suspecți este în plină desfășurare

Potrivit presei germane, poliția tratează incidentul din Munster ca pe un atac terorist.

Reuters transmite că poliţia germană a anunţat că circa 30 de persoane au fost rănite în incidentul din Münster. Potrivit Die Welt, șoferul dubiței folosite în atac s-a sinucis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente