21:10:17 28.03.2024
Stiri

FOTO // Şi-au îngropat fiica de 13 ani, apoi au găsit „TESTAMENTUL” lăsat de fată

Știri 06.04.2018 19:02 Vizualizări2566 Autor: Ziarul National
FOTO // Şi-au îngropat fiica de 13 ani, apoi au găsit „TESTAMENTUL” lăsat de fată sursa: realitatea.net


Aceasta este povestea emoţionantă a Athenei Orchard, o adolescentă din SUA care a murit la vârsta de 13 ani, din cauza cancerului. Părinţii ei, Dean şi Caroline, au fost devastaţi de durere.

După ce şi-au înmormântat fiica, cei doi soţi au făcut ordine în fosta cameră a fetei. Atunci, au avut parte de o descoperire ce i-a făcut să treacă puţin mai uşor peste pierderea imensă.

În spatele unei oglinzi înalte de un metru, au găsit o scrisoare a fiicei către părinţii ei. Pe scurt, mesajul fetei era ca familia să-şi trăiască viaţa din plin şi că va şti mereu că părinţii vor fi lângă ea.

„Fericirea depinde de noi. Poate în viaţă nu e vorba despre un final fericit, ci despre povestea fiecăruia. Scopul vieţii este viaţa cu un scop. Diferenţa dintre ordinar şi extraordinar stă în micile detalii. Fericirea este o direcţie, nu o destinaţie. Vă mulţumesc că existaţi. Fiţi fericiţi, fiţi liberi, credeţi, rămâneţi tineri. Dragostea nu constă în cât de des spui Te iubesc, ci în dovezile de dragoste. Nu trebuie să plângeţi, pentru că ştiu că veţi fi lângă mine”, sunt câteva pasaje din scrisoare.

Părinţii au luat decizia să păstreze oglinda şi scrisoarea la loc de cinste şi să nu modifice nimic din fosta cameră a fetei.

Cum arată scrisoare din spatele oglinzii:

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md