Un weekend reușit este asigurat de recomandările #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de 7 aprilie

ZQENDPB9UC

În sfârșit e weekend și asta înseamnă distracție. Nu știm ce planuri ai pentru acest sfârșit de săptămână, indiferent dacă ești implicat în pregătiri de Paști sau nu, evenimentele pe care ți le recomandă echipa #diez sunt actuale pentru orice perioadă a zilei, pentru orice vârstă și personalitate.

#Manchester City – Manchester United

Dacă îți place să vizionezi fotbal atunci prima ta zi de weekend poate fi una pe măsură pentru că poți urmări acest meci într-un local drăguț alături de prietenii tăi.

Mai multe detalii găsești AICI!

#7 aprilie – Noi Nu Uităm!

Organizatorii evenimentului menționează „7 aprilie 2009 înseamnă o durere pentru familiile tinerilor care au avut de suferit, unii dintre ei au plătit și cu viața pentru libertate și un viitor democratic, european. Nu uităm ororile comise de guvernarea comunistă, tinerii asasinați și maltratați pentru libertate.”

Organizatorii îndeamnă persoanele să vină cu flori și lumânări, dar și cu simbolurile acelei revoluții democratice și țină un minut de reculegere în memoria victimelor.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Întâmpinarea Sfintei Lumini de la Ierusalim

Creștinii din Republica Moldova se pregătesc să primească Lumina Sfântă de la Ierusalim.

În seara zilei de sâmbătă, 7 aprilie, între orele 19.00 şi 20.00, Sfânta Lumină va fi întâmpinată în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din Chişinău, de unde va fi împărţit preoţilor şi credincioşilor.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Easter Bunny Party

Petrece împreună cu amicii tăi la Easter Bunny Party. Vă așteaptă cei mai drăgălași iepurași cu multe cadouri și multă dispoziție. O seară specială creată doar pentru tine.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Sparkle Party | DJ Bishop

Această sâmbătă va străluci așa precum nu se întâmplă vineri sau în timpul săptămânii, deci e cea mai perfectă zi când putem s-o facem lată la maxim! Bar-ul are grijă de voi cu licori magice denumite alcool, iar DJ Bishop va avea grijă ca nimeni să nu stea pe scaun , așa că pregătiți-vă de încă o sâmbătă pe care o veți ține minte mult timp înainte, o petrecere marca BarBar!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Hip Hop Easter!

Pregătim oulă și seara sunteți invitați la Hip Hop Easter Party, tusa la care mulți vor să ajungă!!! De ce? Pentru că dj-ul este bun, pentru că bagă de pe platane și pentru că muzica e calitativă!

Dj Bushea- a inceput cariera muzicală în anul 2008. Preferințe muzicale: rap, reggae, break beat. A mixat prin majoritatea cluburilor din Chișinău dar și în întreaga Republică, având turnee alături de artiști autohtoni.

Deci, Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 22:00 începe distracția în Kira’s așa cum v-ați obișnuit deja.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente