/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Skripal nu mai este în stare critică. Starea fostului agent rus se îmbunătățește

missing
06 aprilie 2018, ora 16:29

„Reacționează bine la tratament, iar starea lui se îmbunătățește rapid. Acesta nu mai este în stare critică”, a declarat directorul spitalului în care a fost internat Serghei Skripal.

Menționăm că acum câteva zile și fiica fostului agent rus, Iulia, și-a revenit din comă, la aproape o lună de la incident.

Primele informații din anchetă arată că fostul agent rus și fiica sa au contactat prima dată cu agentul neurotoxic la domiciliul lui Serghei Skripal, în timpul unei vizite a Iuliei, care locuiește în Rusia.

Incidentul a fost urmat de un scandal diplomatic imens, inițial între Marea Britanie și Rusia. Autoritățile engleze au acuzat rușii că stau în spatele acestui caz de otrăvire, în timp ce Vladimir Putin a negat aceste informații. În rezultat Marea Britanie a expulzat 23 de diplomați ruși, iar, în semn de solidaritate, Statele Unite, Canada și majoritatea țărilor din UE, au început să dea afară diplomați ai Federației Ruse, care a răspuns cu aceiași monedă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram