/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Avocat lui Ardezianu, pus pe glume. Interpretul, cercetat pentru proxenetism, nu s-a prezentat la ședința de judecată

missing
06 aprilie 2018, ora 14:09

Ședința de judecată în dosarul lui Iurie Ciubotaru, cunoscut mai mult după numele de scena Ricky Ardezianu, a durat doar câteva minute. Întrebat de ce clientul său nu s-a prezentat în fața instanței și de ce s-a amânat ședința, avocatul s-a făcut că plouă.

Ce s-a amânat? Ședința de judecată. Care ședință? Ședința de astăzi. Pe ce dosar? În dosarul lui Iurie Ciubotaru? Nu știu”, susține avocatul interpretului Ion Vîzdoga.

Peste câteva clipe avocatul s-a răzgândit și a pasat vina pe procuror. „Totuși de ce s-a amânat ședința? S-a amânat că nu a prezentat procurorul părțile vătămate. „Vsio”, o zi bună, succes vouă”, a mai adăugat avocatul.

Procurorul spune că ședința a fost amânată la cererea avocatului. „Domnul Ciubotaru este bolnav, s-a prezentat un certificat medical i s-a amânat ședința de judecată,” a menționat Carolina Lupașcu, procuror.

Interpretul Riky Ardezianu a fost reținut acum 9 luni. El este cercetat pentru că ar fi impus două tinere să se prostitueze, acuzații respinse de cântăreț. Ardezianu a spus, anterior, că reclamantele sunt, de fapt, niște fane care l-au contactat după un concert pentru a-i propune o colaborare. Dacă va fi recunoscut vinovat pentru proxenetism, el poate face până la 7 ani de pușcărie. Interpretul este cercetat sub control judiciar, iar ședința de astăzi este a doua după ce dosarul său a început să fie judecat în fond.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram