(VIDEO) Socialiștii și-au înaintat oficial candidatul la Primăria Bălți! „Argumentul beton” al Zinaidei Greceanîi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Consilierul socialist din capitala de nord a țării Alexandru Usatîi a fost înaintat oficial azi la funcția de primar general al municipiului Bălți. Asta după ce, până acum, socialiștii evitau să vocifereze numele candidatului lor pentru Bălți, chiar dacă acesta a participat alături de Ion Ceban, candidatul PSRM la Primăria Chișinău, la o ședință de lucru organizată de președintele Igor Dodon din bani publici la reședința prezidențială. Cât ține de „motivația” înaintării acestuia, președintele PSRM a spus că acesta este înaintat pentru a nu lăsa unioniștii să câștige capitala de nord a țării.

„Nu trebuie să admitem unioniștii, nu trebuie să-i lăsăm la putere pe cei care au distrus țara noastră pe parcursul ultimilor nouă ani. Noi trebuie să menținem atât Bălțiul, cât și țara noastră”, a declarat Zinaida Greceanîi în timpul conferinței de presă în cadrul căreia a fost prezentat Alexandru Usatîi în calitate de candidat al PSRM.

„Argumentul” este însă unul reprobabil în condițiile în care Bălțiul este un oraș cu populație preponderent vorbitoare de limbă rusă, iar de „cei care au distrus țara noastră pe parcursul ultimilor nouă ani” n-a fost nici pomină în capitala de nord a țării – ultimul primar al capitalei de nord a țării a fost președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a și provocat alegerile noi din 20 mai, anunțându-și demisia, iar înaintea acestuia primar a fost ales candidatul PCRM, Vasili Panciuc, Zinaida Greceanîi fiind atunci membră a Partidului Comuniștilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...