Siguranța anti-incendiară va fi monitorizată de sute de pompieri în ziua de Paști. Iată câteva recomandări pentru oameni

pompier1-920×613

Șase sute de pompieri și salvatori vor monitoriza situația anti-incendiară, iar în servantul de luptă vor fi incluse aproape două sute de unități de tehnică. Angajații Inspectoratului vor activa într-un regim sporit pentru asigurarea securității anti incendiare.

În Noaptea Învierii în adiacentul Catedralei din capitală va fi amplasat un echipaj cu două autospeciale de intervenție, care vor avea menirea să supravegheze securitatea oamenilor. Mai mult, forțele și mijloacele IGSU vor fi suplinite cu personal suplimentar, iar tehnica de rezervă va fi gata pentru intervenție.

De asemenea ISGU îndemnă oamenii să respecte regulile anti incendiare pentru ca sărbătorile să nu fie umbrite de situații excepționale. Pompierii îndemnă persoanele să parcheze autoturismele în vecinătatea lăcașelor de cult, pentru a nu bloca accesul echipelor special și să țină lumânările cât mai departe de haine și obiectele combustibile.

În interiorul și apropierea bisericilor, lumânările se vor instala în locuri special amenajate la distanță de siguranță. La ieșirea din lăcașe, focul se va manipula cu grijă și nu se va transporta în mijloace de transport. În caz de situații de risc oamenii pot apela telefonul unic de apel 112.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente