Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru ultima zi lucrătoare din săptămână

11406842_889123654477551_884221709234062369_n

Pentru acei dintre noi care abia așteaptă să vină ziua de vineri, am pregătit o listă de evenimente interesante la care să ne relaxăm după o săptămână de muncă sau de studii și să dăm startul weekendului și mini-vacanței de 3 zile.

# Master-class pascal

În ajunul Paștelui, sunteți invitat la un maste-class de creare a compozițiilor florale și a coronițelor. Împreună organizatorii evenimentului, veți afla mai multe despre semnificația simbolului de Paști – creanga de salcie. Mai multe detalii, puteți găsi aici.

# Colecționarul

Dacă vreți să vă petreceți seara vizionând un spectacol de teatru, la Art Geneza puteți urmări „Colecționarul”, în regia Danielei Burlaca, după romanul lui John Fowles. Detalii, pe pagina evenimentului.

# Concurs Național Ecologia în proză, versuri și culori

Îți place să pictezi, să scrii proză, sau chiar poezii? Atunci e timpul să particpi la cea de-a doua ediție a concursului național Ecologia în proză, versuri și culori. organizat de către Clubul Ecologiștilor al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova. Detalii, aici.

# Expoziție-concurs „Imagini printre Note”

Anul dedicat Maestrului Eugen Doga continuă. Cu ocazia inaugurării Salonului ”Eugen Doga Music Cafe”, Centrul Cultural Vatra a organizat expoziția –concurs „Imagini printre Note” la care au participat copii și adolescenți din toată Republica dar și din România. Dacă vreți să vedeți câteva imagini creative și originale, găsiți toate detaliile despre eveniment, aici.

# Maria Magdalena, Patria

Mary Magdalene este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. Povestea ei, o puteți afla la Patria. Programul difuzării filmelor și alte detalii, găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente