/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noi detalii despre bărbatul găsit carbonizat la Florești, care ar fi fost ucis de fostul iubit al concubinei sale

05 aprilie 2018, ora 14:04

Potrivit poliției, în seara zilei de 3 aprilie curent, cei doi au avut o întâlnire cu victima, iar în urma unui conflict, aceștia i-au aplicat lovituri în diferite regiuni ale corpului

Ulterior, suspecții au urcat victima într-un automobil și s-au deplasat la marginea unei păduri, unde au coborât-o din automobil, au stropit-o cu o substanţă inflamabilă și i-au dat foc.

Cei doi suspecți au fost reținuți pe un termen de 72 de ore.

Pe cazul dat, a fost inițiată o cauză penală pentru „Omor intenționat cu răpirea sau luarea persoanei în calitate de ostatic”. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram