(foto, video) Paștele îți aduce CadOUL Fericit! Shopping MallDova a devenit pentru o zi centrul celor mai frumoase tradiții și obiceiuri

NTI8-034

Shopping MallDova a devenit pentru o zi centrul celor mai frumoase tradiții și obiceiuri de Paști! Într-o atmosferă rustică, de la mic la mare, toți vizitatorii centrului comercial au putut admira expozițiile de lumânări decorative, coșuri împletite și prosoape cu tematică pascală.

Pentru că pregătirile de Paști au intrat în linie dreaptă, micii oaspeți ai Shopping MallDova au avut ocazia să partcipe la ateliere de încondeiere a ouălor și de elaborare a decorațiunilor din ceramică. Iar seara, Surorile Osoianu au delectat publicul cu un concert de cântece pascale.

Până pe 12 aprilie, atmosfera sărbătorilor pascale va fi resimțită la Shopping MallDova, iar fiecare poate avea parte de surprize. Toți vizitatorii Shopping MallDova, care vor face cumpărături în valoare minimă de 300 de lei, vor participa la marea tombolă de Paşti! Sunt puse la bătaie 10 blendere, 10 valize şi marele premiu: automobilul KIA RIO 2018, care combină cele mai bune calități ale unui hatchback și caracteristicile unui crossover.

Extragerea premiilor va avea loc pe data de 12 aprilie 2018, începând cu ora 18.00 şi va culmina cu un concert tradițional.

Iepurașul de Paște te așteaptă cu multe surprize la Shopping MallDova!

NTI8-016 NTI8-029 NTI8-034

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente