Scandal total Radu-Munteanu. Primarul interimar, acuzat de candidatul PL că și-ar fi angajat un consilier politic plătit din bani publici

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, o acuză pe actualul primar interimar, Silvia Radu, de faptul că își face campanie electorală pe banii chișinăuienilor, folosind resursele administrative. Potrivit acestuia, funcționara l-a angajat pe Cristian-Gabriel Hrițuc, fost consilier de stat al președintelui Traian Băsescu și membru fondator al Fundației Mișcarea Populară, în calitate de consultant politic, oferindu-i acestuia și colegilor săi birou în Primăria Chișinău.

„Astfel, locuitorii capitalei plătesc din banii lor, întreținerea consultanților politici ai impostoarei lui Plahotniuc”, a scris acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Solicit public Inspecției Financiare de pe lângă Ministerul Finanțelor să verifice cheltuirea ilegală a banilor publici de către auto-intitulatul primar interimar Silvia Radu și să acționeze în baza legii pentru recuperarea în bugetul municipiului a sumelor cheltuite de Radu pentru întreținerea domnului Hrițuc, fost consilier al președintelui Băsescu”, a mai menționat candidatul PL.

Ca să-și confirme afirmațiile, politicianul a pus pe pagina sa și două poze în care apare mașina care i-ar aparține lui Hrițuc, parcată în curtea interioară a Primăriei, precum și o poză cu biroul de la Primărie care i-ar fi fost acordat.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...