/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Doi moldoveni, prinși la frontieră cu droguri, anabolizante și un permis de conducere fals

missing
02 aprilie 2018, ora 21:20

Oamenii legii au găsit într-o maşină înmatriculată în Republica Moldova 4 grame de substanţă suspectă a fi marijuana, 12 comprimate suspecte a fi Ecstasy, 202 comprimate de substanțe incluse pe lista substanțelor interzise, precum şi un permis de conducere fals, cumpărat contra sumei de 1.000 de dolari.

Cei doi, Felix L., în vârstă de 32 de ani şi Maxim Z., călătoreau ca pasageri într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova. Echipa comună de control a descoperit, ascunse în portofelul lui Maxim Z. patru grame substanţă vegetală de culoare verde, suspectă a fi marijuana şi 12 comprimate de culoare portocalie, suspecte a fi Ecstasy. De asemenea, în bagajele lui Felix L., au fost descoperite 202 comprimate de Danabol, substanţe incluse pe lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008. Totodată, iar în portofel un permis de conducere fals.

Felix L. a declarat că, în luna ianuarie a procurat permisul de conducere de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 1.000 de dolari, cu scopul de a se angaja ca şofer în Rusia.

Cei doi sunt cercetați de autoritățile române.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram