”Cârpeala” de primăvară a început pe străzile Calea Moşilor, Vadul Lui Voda, Mircea cel Bătran şi Mesterul Manole. Echipaţi cu mături, lopeţi si căldări, muncitorii de la Exdrupo s-au pus pe treaba. În unele cazuri, oamenii sunt nevoiţi să inhaleze praful din jur, pentru că nu au măşti. De instrumente moderne - nici vorbă. 

În timp ce unii muncitori frezează asfaltul, alţii au început să-l toarne. Oamenii lucrează fără măşti de protecţie, aşa că abia de mai respiră prin praful dens. 

Şeful Direcţiei transport a Primăriei, Vitalie Butucel, s-a arătat oarecum surprins de lipsa măştilor pentru muncitori.

Drumarii spun că e foarte greu de lucrat cu instrumentele vechi. Pentru că nu au la îndemână utilajul necesar, unii îndreaptă asfaltul cu... piciorul. 

Într-un fel sau altul, plombarea drumurilor a început, dar apare o altă problemă - ambuteiajele. Dacă unii şoferi cred că odată cu astuparea gropilor vor scăpa de nevoi, alţii scuipă de ciudă, deoarece sunt obligaţi să stea ore în aşteptare. 

Pentru reparaţia şi întreţinerea curentă a străzilor, din bugetul municipal au fost alocate 85 de milione de lei. Şeful de la Primărie dă asigurări că asfaltul turnat este unul calitativ. 

Lucrările de plombare a străzilor vor dura până la finele lunii mai.