(foto) Game zone, într-un local din Chișinău: Acum poți juca FIFA18 la o ieșire cu prietenii

Без названия

Din aprilie, ieșirile cu gașca în oraș nu se mai rezumă la litri de bere. Enter a lansat zona de Gaming din Draft Arena, Chișinău, printr-un eveniment de toată competiția! 32 de participanți și-au pus la mare încercare skills-urile de fotbal virtual în mult-îndrăgitul joc FIFA18. În urma battle-ului, au fost desemnați 3 câștigători, care au fost premiați cu medalii și Gift Cards de la Enter.

Nici publicul și susținătorii n-au rămas în urmă. Aceștia au participat la Tombola cu premii, fiecare obținând câte un gadget util.

La eveniment a fost prezent și Hulk de Moldova, primul și unicul moldovean din UFC, Ion Cuțelaba. Campionul a recunoscut că se descurcă mai bine pe o arena reală, unde-și poate domina concurentul.

Spre marea încântare a tuturor care n-au reușit să se înscrie în campionat, vă amintim că zona de Gaming este deschisă 24 ore din 24 pentru toți doritorii de a petrece timpul distractiv. Provoacă-ți prietenii la un duel virtual la Draft Arena.Без названия 1 (1) 1 (1) - Copy 1 (2) 1 (3) 1 (5) 1 (6) 1 (7)

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente