/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Toate gheretele și foișoarele din Parcul „Rîşcani” vor fi evacuate în această săptămână

missing
02 aprilie 2018, ora 12:31

Potrivit unei dispoziţii a primarului interimar, agenţii economici vor evacua din cont propriu unităţile de comerţ, până pe data de 6 aprilie curent. În cazul în care vor refuza să se conformeze indicaţiilor Primăriei Chişinău, toate unităţile de comerţ vor fi evacuate în mod forţat, până pe data de 18 aprilie 2018.

De asemenea, vor fi demontate toate foişoare din lemn amplasate în mod neautorizat în parc de către un agent economic, precum şi terasa de vară, dar şi toate construcţiile şi instalaţiile metalice din preajma terenului de volei a Parcului „Râşcani”.

Primăria anunță că a fost interzisă eliberarea schemelor de amplasare şi notificarea activităţii comerciale şi prestări servicii de orice gen pe teritoriul zonei de odihnă şi agrement, adiacent lacului şi Parcului „Râşcani” din str. Braniştii, până la elaborarea concepţiei privind amplasarea unităţilor de comerţ ambulant pentru zonele de odihnă şi agrement din sectorul Râşcani.

Concomitent, subdiviziunile Primăriei Chişinău vor începe lucrările de amenajare a Parcului Râşcani. Vor fi restabilite suprafeţele de gazon, vor fi plantaţi arbori şi arbuşti şi vor fi efectuate lucrări de reparaţie curentă a staţiei de salvare. În parc urmează a fi restabilit iluminatul public şi reparate căile de acces, iar dispozitivele din parcul de distracţie pentru copii vor fi reparate şi testate tehnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram