/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ex-directorul Serviciului Piscicol, Iurie Ursu, condamnat. Și-a însușit peste 2 milioane de lei din eliberarea permiselor de pescuit

missing
02 aprilie 2018, ora 10:46

În fapt, în perioada 2014 – 2015, având în gestiune activitatea de realizare a permiselor de pescuit amator/sportiv, inculpatul a încasat de la beneficiari sume bănești considerabile, fără a le reflecta în evidența contabilă a Serviciului Piscicol, însușindu-și astfel mijloace bănești în mărime de 2.434.190 lei.

Instanța de judecată l-a recunoscut vinovat pe funcționar de comiterea infracțiunii, fiindu-i aplicată o pedeapsă sub formă de 10 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții și exercita activități în domeniul administrării sau conducerii pe un termen de 5 ani și încasarea prejudiciului material în sumă de 2 434 190 lei.

Inculpatul nu și-a recunoscut vina, iar sentința este cu drept de apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram