12:51:18 20.04.2024
Stiri

Elena Băsescu, însărcinată din nou: „Dimineața, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe”

Monden 01.04.2018 17:30 Vizualizări1693 Autor: Ziarul National
Elena Băsescu, însărcinată din nou: „Dimineața, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe” Viva


Mezina fostului președinte al României, Elena Băsescu, a povestit pentru noul număr al revistei Viva! cum o așteaptă Sofia și Traian Junior pe surioara lor, dar și de ce nu a cumpărat nimic pentru micuța ce se va naște în luna mai.

„Nu aduce anul ce aduce ceasul”, crede Elena Băsescu, și pe bună dreptate, deoarece viața ei s-a schimbat radical în doar câteva luni! Eba trăiește o nouă poveste de dragoste, iar luna viitoare i se va îndeplini cea mai mare dorință: va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță.

Elena Băsescu recunoaște că ultimul an, cel de după divorț, a fost „mai liniștit și mai fericit”. Acum, așteaptă al treilea copil cu noul ei iubit, Cătălin, cu care s-a afișat pentru prima oară în public zilele trecute: „Sofia și Traian Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relația pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea și un echilibru perfect în familie: doi băieței, și două fetițe, având în vedere că Ioana are un băiețel de trei ani”, a mărturisit ea.

Pregătiri pentru venirea copilei nu prea au făcut, dintr-un motiv întemeiat: „Am superstiții. Nu am făcut pregătiri, pentru că am păstrat, de la Sofia și Traian, mobilierul și accesoriile necesare. Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil și în familia mea, și în familia lui Cătălin, cu siguranță nu-i va lipsi nimic”.

Elena a mai dezvăluit în Viva! că fetița și băiețelul ei sunt deja foarte atașați de surioara lor: „În fiecare dimineață, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe, vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă și mă întreabă: «Unde e capul? Unde sunt piciorușele», pentru că vor să-l mângâie și să-l pupe pe cap”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md