15:17:40 25.04.2024
Stiri

Socrul Pippei Middleton, REȚINUT în Franța pentru viol comis asupra unei minore

Monden 01.04.2018 18:02 Vizualizări2161 Autor: Ziarul National
Socrul Pippei Middleton, REȚINUT în Franța pentru viol comis asupra unei minore sursa: elle.ro


David Matthews, socrul Pippei Middleton, a fost reținut în Franța și ulterior eliberat pe cauțiune, el fiind acuzat de viol comis asupra unei minore.

David Matthews, socrul Pippei Middleton, se află în centrul unui scandal după ce a fost reținut în Franța pentru viol comis asupra unei minore.

David Matthews a fost plasat în custodia Poliţiei franceze marţi, la Paris, de către Brigada pentru protecţia minorilor.

Joi, acesta a fost pus sub acuzare pentru „viol comis asupra unei minore de o persoană care avea autoritate asupra victimei” şi a fost plasat sub control judiciar. Potrivit surselor franceze, infracțiunea ar fi avut loc în perioada 1997 – 1998, atât în Paris, cât și în hotelul Eden Rock pe care Matthews îl deține St Barts. iar o plângere oficială a fost depusă în 2017.

David Matthews, este un miliardar britanic, administrator al unui fond de investiţii, fost pilot profesionist de curse şi moştenitor al titlului scoţian Laird of Glen Affric.

Pippa Middleton este sora lui Kate Middleton, soția Prințului William. Ea s-a căsătorit în mai 2017 cu expertul în finanţe James Matthews, fiul lui David Matthews, iar la nuntă au participat numeroși membri ai familiei regale britanice, printre care și Prinții William și Harry.

David Matthews, în vârstă de 74 de ani, a negat acuzațiile prin intermediul unei declarații oficiale dată presei britanice de către reprezentantul său. „David Matthews neagă categoric acuzațiile și contestă fără echivoc aceste scandaloase și mincinoase acuzații”, se arată în comunicat.

Socrul Pippei Middleton a fost eliberat sub cauțiune, însă în acest moment nu sunt informații suplimentare privind desfășurarea anchetei. Conform justiției franceze, după formularea acuzațiilor, autoritățile au șase luni la dispoziție să decidă dacă acest caz va ajunge în fața judecătorilor.

Sursa: elle.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md