(foto) Vinăria Bardar lansează o colecție limitată Steel Edition – sticle turnate în oțel

1April__Bardar_1

Vinăria Bardar vă prezintă o ediție limitată de sticle turnate din oțel de la un automobil topit la uzina din Râbnița.

Vinăria Bardar este în pas cu ultimele tendințe de design pentru băuturile tari. În acest sens, am elaborat o ediție limitată de sticle din oțelul obținut după topirea mașinii directorului fabricii Bardar. Din metalul prelucrat au fost elaborate 6500 de sticle. Acestea au fost umplute cu cel mai bun și mai vechi divin din beciurile noastre – Bardar Divin de 25 de ani.

Sticla de metal ne oferă nu doar un design care iese în evidență, dar şi un aspect premium care păstrează intactă intensitatea întregului buchet de arome. Astfel, iubitorii de divin, pot descoperi un gust extraordinar de nuanțe de trandafir și fructe uscate, ce îmbină aroma de viță-de-vie în floare și stejar tomnatic. Divinul Bardar 25 de ani se va remarca printr-un gust moale, armonios, cu nuanțe delicate de ciocolată și vanilie și o culoare luxoasă de chihlimbar.

Noul design posedă o rigiditate înaltă şi rezistență la uzură, carcasa metalică este destul de rigidă și greu de zgâriat. De asemeni, menționăm că metalul este unul dintre cele mai ecologice şi mai pure materiale. Capacul sticlei conține un inel anti picurare. Cutia este elegantă și poate fi păstrată oriunde. E perfectă atât pentru colecționari, iubitori de băuturi tari, dar și pentru a fi oferită cadou.

„Suntem mândri să anunțăm lansarea Bardar Steel Edition. Fără îndoială, este o inovație pentru industria băuturilor tari din Republica Moldova și o noutate pentru consumatorii noștri. Pentru noi este o mândrie să ne afirmăm ca un brand care ține pasul cu noile tendințe și care oferă ceva exclusivist. Sticla din metal are și o poveste frumoasă în spate, e confecționată din automobilul directorului din Bardar de pe vremea URSS, iar acest lucru ne reconfirmă faptul că istoria are gust” afirmă Mihai Duca, directorul Vinăriei Bardar.

1April__Bardar_2

Taguri: #1 aprilie
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente