/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Șase orașe din țara noastră vor beneficia de circa 200 mii de euro pentru revitalizarea urbană

missing
31 martie 2018, ora 16:28

„Cele șase orașe selectate pentru această etapă sunt: Ocnița, Comrat, Cimișlia, Ungheni, Bălți și Edineț. Pentru a beneficia de resursele financiare planificate, aplicanții urmează să îndeplinească, până pe 2 aprilie 2018, un șir de condiții, stabilite de experții tehnici”, a subliniat Secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros. Potrivit oficialului în orașele nominalizate vor fi realizate proiecte ce vor spori incluziunea socială a persoanelor cu nevoi speciale și vor îmbunătăți condițiile de trai pentru cetățeni.

Proiectul „Sprijinirea administrației publice în R. Moldova în implementarea politicii regionale prin dezvoltarea urbană integrată și durabilă pentru anii 2017-2019” derulează în toate regiunile de dezvoltare, în mai multe etape.

Participanții în proiect beneficiază de instruiri, vizite de studiu în Polonia, consiliere din partea experților polonezi pentru a dezvolta un sistem operațional funcțional pentru o dezvoltare urbană dinamică și revitalizarea orașelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram