(foto) Peste 10 mii de oameni au participat. Cum s-a desfăşurat marea curăţenie de primăvară la Chişinău

collage

Astăzi la Chişinău s-a desfăşurat marea curăţenie de primăvară, la care au participat peste 10 mii de oameni. S-a făcut curat în parcuri, în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă, s-au spălat străzile principale ale oraşului şi s-a strâns gunoiul de pe albia răului Bâc.

De dimineaţă, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, alături de voluntari şi angajaţi ai unor subdiviziuni şi întreprinderi municipale a participat la acţiunea de salubrizare din Parcul „Valea Trandafirilor”.

DSC_0064

De asemenea, peste 1000 de muncitori, în mare parte angajaţi ai întreprinderilor SA „Termoelectrica” şi SA „Apă-Canal Chişinău” au strâns gunoiul de pe albia râului Bâc. În doar câteva ore, din zonă s-au adunat şi au fost evacuate peste 100 de maşini de deşeuri.

DSC_0216

Toţi locuitorii şi gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice şi ai instituţiilor de învăţământ au putut să se alăture acestei iniţiative, să cureţe spaţiul din jurul blocurilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea sau să se formeze în grupuri de voluntariat.

Programul zilei de curăţenie a început la ora 9.00.

????????????????????????????????????

DSC_0241

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_9852

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente