/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Mai multe categorii de copii vor beneficia de bilete gratuite în taberele de odihnă

31 martie 2018, ora 14:57

Guvernul va oferi gratuit 25% din totalul biletelor repartizate în taberele de odihnă copiilor orfani, din familii defavorizate, precum şi familiilor cu trei şi mai mulţi copii. Restul biletelor în taberele de vară vor fi comercializate cu o reducere de 80% din prețul total al biletului. Costurile orientative pentru o zi în taberele de odihnă finanţate din bugetul de stat variază între 137 și 209 lei.

Totodată, Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării va suporta cheltuielile pentru participarea a 100 de elevi din România la taberele din țara noastră și pentru vizitarea de către aceștia a obiectivelor și localităților turistice. De asemenea, ministerul va procura 300 de bilete pentru elevii din instituţiile de învăţământ din raioanele de est ale Republicii Moldova şi oraşul Bender.

Până la 18 mai curent, autoritățile responsabile urmează să finalizeze lucrările de pregătire a taberelor de odihnă pentru copii şi adolescenţi, inclusiv a celor cu sejur de zi, dotându-le cu inventarul şi utilajul necesar

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram