14:57:02 24.04.2024
Stiri

Programul „Uniunea Orheiul Nou” a inaugurat primul său proiect – un teren de joacă modern pentru copii din satul Brănești

Partide/Comunicate 30.03.2018 13:32 Vizualizări2197 Autor: Ziarul National
Programul „Uniunea Orheiul Nou” a inaugurat primul său proiect – un teren de joacă modern pentru copii din satul Brănești


Copiii din Brănești se bucură acum din plin de un nou teren de joacă modern. Acest lucru a fost posibil grație programului „Uniunea Orheiul Nou”, inițiat de liderul Partidului „ȘOR” și primarul orașului Orhei, Ilan Șor, în toamna anului trecut.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii politice, terenul de joacă inaugurat miercuri a fost amenajat în curtea grădiniței din localitate. La eveniment au fost prezenți zeci de copii și părinții acestora, care au primit dulciuri și au participat la jocuri interactive cu animatori deghizați în personaje din desenele animate.

„Astăzi, în satul dvs., este dat în exploatare primul nostru proiect din cadrul programului „Uniunea Orheiul Nou”. Astăzi vă oferim acest frumos teren de joacă pentru copiii dumneavoastră. Suntem siguri acest teren vă va bucura copiii pentru mult timp. Echipa noastră, atât Primăria Orhei, cât și Partidul „ȘOR” își îndeplinește întotdeauna promisiunile. Noi nu ne ocupăm doar de politică, dar avem grijă și de problemele reale ale oamenilor. Așa a fost din primele zile, de când am venit la Orhei și așa va fi și în cadrul programului nostru „Uniunea Orheiul Nou””, a declarat la evenimentul de inaugurare primar de Orgei, Ilan Șor, inițiatorul programului „Uniunea Orheiul Nou”.

Potrivit acestuia, programul a fost conceput pentru a realiza schimbări spre bine nu doar în orașul Orhei, dar în tot raionul. „Așa cum am spus în repetate rânduri, vom face ca raionul nostru să fie cel mai bun din țară! Suntem siguri că fiecare locuitor rural ar trebui să trăiască în aceleași condiții ca și un locuitor al orașului”, a punctat Șor, căruia locuitorii satului i-au mulțumit pentru acest cadou.

Reprezentanților programului „Uniunea Orheiul Nou” susțin că la momentul actual sunt în curs de implementare mai multe proiecte în satele raionului, iar cererile de aderare la Uniune sunt în continuă creștere.

„Odată cu cererile depuse, locuitorii din localități solicită implementarea unui proiect de rezolvare a problemelor cu care se confruntă zilnic. Echipa partidului deja de mai multe luni implementează cu succes proiectul „Magazine Sociale”. În toate satele raionului, conform graficului, ajung magazinele mobile cu produse alimentare și de uz casnic la prețuri mai mici”, se mai arată în comunucatul de presă.

În comunicat se mai arată că reprezentanții satelor care vor adera la programul „Uniunea Orheiul Nou” vor beneficia de proiecte de infrastructură. În prezent, în cadrul programului, urmează să fie inaugurat un teren de joc pentru copii în satul Furceni, iar în localitatea Pohorniceni va fi se implementează un proiect de iluminat stradal – vor fi instalete LED-uri moderne pentru iluminare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md