„Numărătoarea inversă a început. Astăzi, 29 martie 2018, putem afirma cu tărie că datorită maturităţii politice, responsabilităţii şi conştientizării situaţiei în care ne aflăm, forţele veritabil proeuropene, antioligarhice şi democratice vin în faţa societăţii cu un candidat unic, mai determinat ca niciodată să se implice în bătălia pentru capitală. Uniţi între noi, numai aşa se poate. Cu cât mai uniţi vom fi, cu atât mai slabi vor fi ei, cei care ne vor dezbinaţi pentru a ne fura în continuare”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în scuarul Catedralei din Chişinău, împreună cu liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu.

În aceeaşi ordine de idei, Andrei Năstase a menţionat că nu face promisiuni, iar în loc de promisiuni va face ordine în capitală.
 
„Voi elimina haosul şi corupţia, hoţia şi frauda. În loc de promisiuni voi avea grijă de parcuri, iluminatul public, locuri de agrement pentru tineri, spaţii pentru copii. Pentru asta însă avem nevoie de sprijin şi de implicare, de încrederea fiecărui cetăţean în programul nostru ambiţios. Ştim ce avem de făcut. Echipa noastră este pregătită pentru a gestiona capitala, pentru a servi chişinăuienii”, a adăugat Andrei Năstase.

„Capitala noastră este multiculturală, asemenea oricăror metropole. Vom face tot ce ne stă în puteri să devină mai tolerantă şi mai primitoare pentru oaspeţi, dar mai întâi de toate vom avea grijă de liniştea, bunăstarea, buna înţelegere şi confortul locuitorilor capitalei”, a accentuat liderul Platformei DA.

Amintim că alegerile pentru funcţie de primar general al municipiului Chişinău se vor desfăşura pe 20 mai curent.