Recomandări #diez. O listă de evenimente călduroase în ultima vineri din martie

evenimente1
Foto: Helena Lopes

Vine mult așteptata vineri, iar odată cu ea începe oficial weekendul și distracția! Echipa #diez a selectat cele mai frumoase evenimente la care să mergeți să vă relaxați, să vă distrați și să dați startul următoarelor 2 zile de odihnă, mai cu seamă că vor fi călduroase și însorite.

# Concurs de benzi desenate

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” i-a provocat pe tineri să-și dea frâu imaginației și creativității și să creeze propriile benzi desenate. După ce au avut câteva luni la dispoziție să le gândească și să le pună pe hârtie, acestea vor fi prezentate mâine în fața unui juriu, care va aprecia munca lor. Rezultatele Concursului Republican „Noi aventuri ale personajelor preferate în benzi desenate” le puteți vedea la bibliotecă, iar mai multe detalii puteți afla aici.

# Miss Tourism Beauty Moldova

„Miss Tourism Beauty 2018” este organizat în premieră în Republica Moldova, iar câștigătoarea va reprezenta Moldova la o competiție internațională. Din 300 de fete cu vârsta cuprinsă între 16 si 25 de ani vor fi selectate 20 de participante care vor încerca să promoveze frumusețea și dezvoltarea turismului în Republica Moldova. Detalii despre concurs, găsiți pe pagina evenimentului.

# Mari Actori Români În Filmele Lui Alexa Visarion

Între 30 martie- 1 aprilie, Centrul Cultural ODEON pregătește trei zile de proiecții de film și întâlniri cu regizorul Alexa Visarion. Accesul spectatorilor este gratuit la toate proiecțiile. Programul, dar și alte detalii, le găsiți aici.

# Concurs Național Ecologia în proză, versuri și culori

Îți place să pictezi, să scrii proză, sau chiar poezii? Atunci e timpul să participi la cea de-a doua ediție a concursului național Ecologia în proză, versuri și culori. organizat de către Clubul Ecologiștilor al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova. Detalii, găsiți aici.

# Europa: culorile prezentului și viitorului

Vino la Concursul municipal de artă plastică „Europa: culorile prezentului și viitorului” și promovează artele vizuale ca mijloc educativ și cunoaște patrimoniului cultural european. La concurs pot participa tinerii din municipiul Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 13 -17 ani. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente