/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un tânăr a încercat să se arunce de la balconul unui bloc din sectorul Râșcani

missing
29 martie 2018, ora 18:15

Informația la serviciul la 902 a parvenit la ora 17.25. Apelul a fost făcut de un trecător care a comunicat că o persoană de gen masculin amenință că se aruncă în gol de la etajul 9 al unui bloc din sectorul Rîșcani.

Ajunși la fața locului, forțele de ordine au stabilit că tânărul are 20 de ani. Anterior, acesta a mai avut astfel de tentative. Din discuții cu psihologul, acesta a fost convins să renunțe la acțiunile sale.

Tânărul nu este la prima sa tentativă de acest gen. Acesta a mai încercat, în februarie 2016, să se arunce de pe podul și panoul publicitar de lângă Circ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram