O femeie din Israel a căzut dintr-un avion în mișcare// VIDEO

O  femeie din Israel a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut dintr-un avion de pasageri, în timpul unei evacuări haotice, provocate de un fum pătruns la bordul aeronavei, scrie The Times of Israel.

Dikla Abitbul, în vârstă de 38 de ani, din orașul israelian Lod, se întorcea dintr-o vacanță de cinci zile din Budapesta, când în avionul în carese îmbarcase a pătruns un fum dens.

Aeronava, Boeing 737, plină cu pasageri abia se pusese în mișcare pe pistă, când prin sistemul de aer condiționat începuse să intre fum de afară, care nu reprezenta un pericol pentru oameni.

Deși pilotul i-a asigurat pe pasageri de mai multe ori să stea calmi, pe scaune, aceștia s-au speriat și s-au ridicat de pe scaune. Pentru a stabili ordinea, echipajul a deschis ușile de urgență ale avionului aflat în mișcare pentru ca oamenii panicați să coboare.

Femeia stătea la intrarea în avion, printre primii cinci pasageri, care așteptau să se deschidă diapozitivele.

În agitația momentului, femeia a ratat toboganul gonflabil și a căzut din avion, pe ciment.

Dikla este internată la un spital în Budapesta, iar starea ei gravă. Pe lângă multiplele lovituri în zona capului, femeia are o mână câteva coaste rupte.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.