A 12-a ediție a Zilelor Filmului American vine la Chișinău. Peliculele te vor motiva să-ți schimb viziunea asupra vieții tale

cinema-920×460

Toți admiratorii ai filmelor americane pot veni la cea de-a 12-a ediție a Zilelor Filmului American la Chișinău, care se va desfășura în perioada 19-22 aprilie. Sunteți invitați în lumea sălbatică a sportului, unde drama și spiritul uman rivalizează pe scena competiției.

Sunteți bineveniți la Zilele Filmului American 2018. Genericul ediției din acest an este sportul și spiritul uman. De la baschet la box, până la baseball și fotbal american. Aceste filme te vor motiva să vrei să-ți reînnoiești abonamentul la sală și să-i arăți lumii întregi de ce ești în stare.

Subiectele sunt demne de Hollywood, dar sunt bazate pe fapte reale. De la Jackie Robinson, care accede în Liga Majoră a Baseball-ului și până la o echipă de baschet dintr-un orășel mic din statul Indiana, care sfidează improbabilitatea de a câștiga un campionat. Aceste, dar și alte filme te vor ajută să te inspire și să te motiveze la lucruri mărețe.

Acest evenimet va avea loc în Centrul Cultural Odeon pe strada Eminescu 55.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente