Reținut de polițiști pentru cel puțin patru cazuri de furt din cabinetele unor medici

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 27 ani, domiciliat în Chișinău, aflat în căutare pentru diverse infracțiuni patrimoniale, a fost încătușat de către ofițerii de investigații ai sectorului Centru, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de cel puțin 4 cazuri de furt din instituții medicale. Potrivit poliției, acesta profita de absența medicilor din birou, individul intra și sustrăgea bani și bunuri. Trei dintre furturi au avut loc la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie de pe strada Korolenko, unde din birouri a sustras trei genți, cauzând victimelor un prejudiciu de circa 8.500 de lei.

Cel mai recent caz a avut loc la Institutul de Cardiologie amplasat pe str. N. Testimiţeanu la data de 26 martie curent. Acesta a pătruns într-un birou din incinta spitalului, prin acces liber, de unde a sustras din dulap bani în sumă de 2.000 de lei, după care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

Individul a fost reținut pentru un termen de 30 de zile și conform legislației penale în vigoare riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15.000 la 50.000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...