/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO. VIDEO/ Încă o alertă falsă cu bombă. Un individ a anunțat că Policlinica Nr.10 este minată

missing
28 martie 2018, ora 18:36

Necunoscutul a sunat la poliție la ora 15 și 40 de minute. Acesta a comunicat ca Policlinica Nr.10 de pe strada Vadu lui Vodă de la Ciocana este minată. Zona a fost încercuită de poliție.

Au început toți să alerge, am ieșit afară. Toți, copiii, bătrânii care nu puteau merge, de nevoie fugeam pe scări jos. E oleacă strașnic, clar. După ce s-a întâmplat în Rusia”, a spus un martor.

Practic în 5 minute maxim, toate 6 etaje au fost evacuate. Au fost un pic problemă cu pacienții care erau la proceduri, erau dezbrăcați, descălțați”, povestește Zinaida Obrejanu, vicedirectorul policlinicii nr. 10.

După ce s-a constatat că alarma a fost falsă, medicii au revenit la muncă. Aceasta este a doua alarmă falsă cu bombă din ultimele 3 zile. Luni, o persoană a anunțat poliția că Judecătoria Chișinău ar putea zbura în aer. Oamenii legii întreprind măsuri pentru a identifica autorul alertei false.

Foto: Facebook/Колюнь Колюнь

Foto: Facebook/Колюнь Колюнь

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram