/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Gamrețchi vrea să revină în funcție. S-a prezentat la Primărie însoțit de executorul judecătoresc

missing
28 martie 2018, ora 17:21

„Domnul Gamrețchi continuă circul. Deși i-am transmis public faptul că penalii nu au ce căuta în Primăria Chișinău, azi a venit cu executorul judecătoresc. Cu penalii și cu instanțele care vor să repună în funcție oameni care au fost găsiți vinovați trebuie să te bați cu toate armele juridice. I-am transmis executorului că funcția de Director nu există în structura Primăriei. Funcția se numește „șef de direcție”. Drept urmare nu am de ce să îl pun pe acest om în acestă funcție. Eu nu pun în funcție un om care a recunoscut că a trucat licitațiile publice”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Contactat de TV8, Igor Gamrețchi nu a comentat situația și ne-a rugat să revenim mai târziu cu un apel telefonic.

Menționăm că Silvia Radu a atacat la Curtea de Apel decizia Judecătoriei Chișinău de a-l repune în funcție pe Igor Gamrețchi.

Fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influență. Deși, inițial, judecătorii i-au interzis să dețină vreo funcție publică, magistrații de la Curtea Supremă de Justiție au anulat această interdicție. Respectiv, Gamrețchi a decis să se întoarcă la muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram