18:27:33 25.04.2024
Stiri

VIDEO // O româncă de 14 ani din Spania a UIMIT juriul şi publicul de la „Vocea Spaniei Junior”: Este favorită la câștigarea concursului

Monden 28.03.2018 14:00 Vizualizări3944 Autor: Ziarul National
VIDEO // O româncă de 14 ani din Spania a UIMIT juriul şi publicul de la „Vocea Spaniei Junior”: Este favorită la câștigarea concursului


Criticile celor trei juraţi şi comentariile făcute de telespectatori o propulsează pe Flori, o adolescentă de 14 ani din România, în rândul favoriţilor la câştigarea celei de-a patra ediţii a concursului „La Voz Kids” („Vocea Spaniei Junior”).

„Locul cu care visez este un scenariu înalt, plin de lume care aplaudă şi strigă „Flori, Flori” şi cu oameni care îmi cer autografe şi poze”, este fraza cu care şi-a început prezentarea o româncuţă de 14 ani din oraşul Almonte (provincia Huelva) înainte să păşească pe scena concursului „La Voz Kids” („Vocea Spaniei Junior”), cel mai reputat program de de televiziune dedicat descoperirii de cântăreţi talentaţi sub 18 ani.

Flori, care afirmă că lucrează din greu pentru a-şi atinge ţelul pe care îl are în mintea ei, încă nu a ajuns să îşi vadă visul împlinit, însă a reuşit să uimească juraţii şi publicul şi de-a dreptul să-l îngenuncheze pe Antonio Orozco, în echipa căruia a ajuns după cele şase sesiuni de „audiţii pe nevăzute” din cadrul celei de-a patra ediţii a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5, transmite romaniaexpres.com..

Prestaţia româncei le-a făcut ochii cât cepele cunoscuţilor cântăreţi Rosario Flores şi Melendi, care deja îşi completaseră echipele şi care au putut contempla mişcările de adevărată artistă ale candidatei. Spre deosebire de cei doi, Antonio Orozco mai avea nevoie de o singură voce pentru a-şi întregi şi el echipa, aşa că el a fost singurul care stătea cu spatele la scenă. Acesta nu a avut însă nicio îndoială în ceea ce priveşte vocea româncei şi a apăsat butonul roşu îndată ce a auzit-o cântând.

Meritul acestei adolescente, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj), este cu atât mai mare cu cât a ales pentru concurs o melodie grea: „Stone Cold” a lui Demi Lovato.

„Sunt puţin emoţionată, pentru că să te afli pe scena „La Voz Kids” e ceva unic, e ceva care în viaţă se întâmplă o singură dată”, a spus adolescenta din Almonte înainte să urce pe scenă. „Cântatul este darul pe are îl am şi întotdeauna va fi parte din mine”, a mai spus aceasta.



Nu are decât 5 ani în Spania, însă stăpâneşte limba spaniolă la perfecţie, iar maturitatea ei se observă din felul în care vorbeşte despre viaţă şi despre părinţii ei, pe care îi apreciază pentru faptul că muncesc şi se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreaţă cunoscută. Flori mărturiseşte că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu şi mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos. „Ea îmi dă forţa necesară să merg mai departe”, spune tânăra româncă mândră de mama ei.

Auzind că este ultima acceptată în concurs, cu ea toate cele trei echipe fiind complete, Flori s-a emoţionat, iar Antonio Orozco i-a spus: „Există o vorbă care zice că cei din urmă vor fi cei dintâi”.

De altfel, pe pagina oficială de Facebook a concursului majoritatea celor care au comentat o văd pe româncă drept potenţială câştigătoare a acestei ediţii.

În etapa următoare, fiecare echipă primeşte îndrumarea mentorului, apoi sunt puşi în grupuri de câte trei pentru a cânta împreună. La finalul cântecului, toți jurații urmează să își exprime părerile personale despre prestația celor trei, după care antrenorul decide care concurent rămâne în competiţie.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md