Deşi în 1972 a jucat în filmul lui Luis Bunuel devenit un clasic "Farmecul discret al burgheziei", Audran a devenit celebră la nivel internaţional abia la vârsta mijlocie.

"Festinul Babettei" - povestea unei refugiate franceze care introduce unei comunităţi daneze stricte plăcerile senzuale provocate de mâncare - a mai primit un premiu Globul de Aur, iar Audran a fost nominalizată la trofeele BAFTA pentru acest rol.

Însă parteneriatul de două decenii cu regizorul francez Claude Chabrol, cu care s-a şi căsătorit, a ajutat-o pe Audran să devină un nume de marcă în Franţa.

În 1968, a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Berlin, pentru rolul unei femei bisexuale din "Les Biches", şi o nominalizare la BAFTA pentru partitura unei profesoare reprimate în alt thriller semnat de Chabrol, "Le Boucher".

Ea şi Chabrol au divorţat în 1980, după 20 de ani împreună, în momentul în care cariera ei internaţională cunoştea un avânt, cu roluri precum cele din filmul "The Big Red One", de Samuel Fuller, şi serialul "Brideshead Revisited".

Audran a mai fost căsătorită, pentru scurt timp, cu actorul francez Jean-Louis Trintignant.