(foto) Număr record de participanți la Puzzle Day Castorland 2018. Care sunt echipele câștigătoare

3

În jur de 400 de persoane s-au întrecut duminică, 25 martie, la asamblat puzzle-uri, în cadrul unicului campionat de acest gen din Moldova „Puzzle Day Castorland 2018”.

La eveniment au participat 94 de echipe, a câte două, trei sau patru persoane, iar pentru a asambla o imagine formată din 500 de piese, acestea au avut la dispoziție doar două ore. Campionatul a avut loc în două categorii: amatori și profesioniști, complexitatea imaginii fiind diferită.

1

Locul I în categoria amatori a fost cucerită de echipa „Циклобутан”. Aceștia au asamblat imaginea în doar 31 minute și 40 secunde, astfel înregistrând un nou record.

Pe locul II s-au situat fetele din echipa „Powerpuff girls” cu un rezultat de 51 minute și 57 secunde. Bronzul i-a revenit echipei „Our team” care au asamblat imaginea în 56 minute și 46 secunde.

2

Și cei din categoria profesioniști au fost rapizi, necătând la nivelul ridicat de dificultate a puzzle-urilor. Locul I a fost ocupat de trei fete din Brașov, România, care au format echipa „PuzzlePuff Girls” și s-au descurcat cu imaginea în 43 minute și 35 secunde. Pe locul II s-au situat cei din echipa „CUC” cu un rezultat de 46 minute și 40 secunde. Iar locul III a fost ocupat de „Assassin’s team”, care au asamblat imaginea complexă în 54 minute și 15 secunde.

Puzzle Day Castorland este la cea de-a cincea ediție.

puzzle

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente