‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri10 companii din Moldova participă la Conferința „Retail & Horeca Distribution”

10 companii din Moldova participă la Conferința „Retail & Horeca Distribution”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) a organizat participarea a 10 companii din sectorul agro-industrial al Republicii Moldova la Conferința „Retail & Horeca Distribution”, care a fost lansată azi, 22 Martie 2018, la Hotelul Crowne Plaza București – Sala Grand Ballroom.

Peste 120 de participanți, 19 speakeri și 15 parteneri și-au anunțat prezența la cea de-a treia ediție a conferinței „Retail & Horeca Distribution”, eveniment dedicat celor mai importante companii de distribuție pe segmentul Retail și HoReCa, producătorilor/furnizorilor de bunuri de larg consum și companiilor ce oferă servicii și soluții pentru jucătorii din industrie.

Prin concurs, MIEPO a selectat 10 companii din sectorul agro-industrial, printre care s-au regăsit: Orhei-Vit SA, Grada-Wine, Granovia-Wine, Frux-snacks, Benado-prim, Agroforta M, SATD, Alfa-Nistru, SA Moldovafruct şi AmberaBIO.

Evenimentul „Retail & Horeca Distribution” oferă oportunități de networking companiilor din Moldova cu peste 180 de profesioniști din industria de distribuție, furnizori FMCG, furnizori de soluții și servicii.

Evenimentul este structurat pe trei componente:

  • Dezbateri în plen – evoluția sectorului de distribuție în ultimii trei ani, din perspectiva performanțelor companiilor specializate, perspectivele anului 2018 și factorii de risc în industria de retail, HoReCa și FMCG. Premisele de la care ar trebui să pornească mediul de business în planificarea bugetelor și alți indicatori necesari conturării unui tablou macroeconomic pe termen scurt și mediu.
  • Expo Hall – Furnizorii de produse, soluții și servicii pentru Retail, HoReCa și FMCG beneficiază de spații de promovare în cadrul unei miniexpoziții, desfășurate în paralel cu lucrările conferinței.
  • Sesiuni de Matchmaking.

Datorita suportului Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), cea de-a treia ediție a conferinței „Retail & HoReCa Distribution” a oferit o platformă de networking pentru distribuitori, producători și alți actori implicați în lanțul de distribuție.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›