Ştiri

Sursa imaginii: rador.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Social

25 Ian. 2019 / 12:16

Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal

La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal, condiţiile meteo nu au influenţat programul de lucru şi nici fluxul de persoane şi mijloace de transport. În ultimele 24 de ore peste 33 de mii de oameni au traversat punctele de frontieră ale ţării, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„În punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit circa 33 de mii de traversări, printre care cel mai mare număr de treceri au fost înregistrate la ieşirea din Republica Moldova. Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Leuşeni şi Aeroportul Internaţional Chişinău. De asemenea, poliţia de frontieră îndeamnă cetăţenii să nu meargă la drum lung, mai ales dacă mijlocul de transport nu este echipat în conformitate cu condiţiile de iarnă”, a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Raisa Noviţchi.
 
Totodată, oamenii legii îndeamnă oamenii să traverseze tuturor punctelor de trecere existente la graniţă pentru a nu suprasolicita unele dintre ele. În cazul în care apar întrebări cu privire la situaţia în punctele de trecere, călătorii sunt îndemnaţi să contacteze Linia Verde - (373) 22 574 111.

Comentarii