04:42:23 19.04.2024
Stiri

Președintele Dodon a ajuns să COMPARE unioniștii cu HOȚII: „Ei sunt două pericole cam la același nivel pentru R. Moldova”

Politică 24.03.2018 14:00 Vizualizări2495 Autor: Ziarul National
Președintele Dodon a ajuns să COMPARE unioniștii cu HOȚII: „Ei sunt două pericole cam la același nivel pentru R. Moldova”


Președintele R. Moldova, Igor Dodon, cel care a promis imediat după alegerea sa în funcție ca va fi „președintele tuturor”, susține că atât unioniștii, cât și hoții, reprezintă un „pericol real” pentru R. Moldova. Declarații în acest sens au fost făcute după ce lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, l-a acuzat pe șeful statului că, în loc să lupte cu hoții, dânsul atacă unioniștii.

Citește și: Dodon, ÎNFRICOȘAT: Amenință cetățenii R. Moldova să NU participe la Marea Adunare Centenară de pe 25 martie, numindu-i „fani ai echipelor de fotbal

„Noi o să luptăm şi cu hoţii, şi cu unioniştii. Ei sunt două pericole cam la acelaşi nivel pentru R. Moldova. Noi o să luptăm şi cu unii, şi cu alţii, imediat ce o să obţinem pârghiile necesare. Imediat după alegerile parlamentare, după ce o să ne revină Procuratura, Guvernul, alte instrumente”, a spus Igor Dodon într-un interviu pentru Adevărul.

Acesta a adăugat că „unioniştii şi hoţii se alimentează reciproc”. „Foarte important: corupţia și hoţii duc la creșterea numărul unioniştilor. Eu consider că jumătate din cei care se declară acum pentru Unire sunt pur şi simplu dezamăgiţi de lucrurile care se întâmplă în ţara noastră”, a precizat președintele Dodon.

Sursa citată a mai afirmat că numărul unioniștilor va scădea după ce guvernarea socialistă se va clarifica cu corupția și hoții.

„Unioniştii trebuie să se bucure că sunt hoţi în R. Moldova, ei se alimentează. Cu cât mai rău în R. Moldova, cu cât mai multe miliarde se fură, cu atât unioniştii cresc. Eu cred că poate undeva ei lucrează împreună”, a acuzat președintele R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md