/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ O autocisternă cu combustibil a derapat în șanț, lângă Chișinău

missing
23 martie 2018, ora 21:42

Totodată, menționăm că, la solicitarea Prim-ministrului Pavel Filip, ministrul Apărării Eugen Sturza a dat ordin conducerii Armatei Naţionale să mobilizeze efectivul din subordine şi tehnica specială din dotarea Armatei Naţionale pentru a participa la lucrările de deszăpezire şi deblocare pe drumurile naţionale.

La ora actuală, circa 60 de militari şi 11 unităţi de tehnică din dotarea Armatei Naţionale continuă deblocarea traseelor M14, Ştefan Vodă – Tudora – Palanca, Truşeni-Leuşeni, Truşeni-Vadul lui Vodă, Vadul lui Vodă-Criuleni şi Cricova-Criuleni.

Alte trei echipe de militari cu unităţi de tehnică KRAZ şi KAMAZ din cadrul Batalionului de Geniu „Codru” de la Negreşti, Străşeni, au intervenit pe traseul naţional M14 pentru a scoate din nămeţi câteva maşini de mare tonaj blocate în regiunea localităţii Grebleşti. Astfel, până la ora 19:30 au fost deblocate şase TIR-uri şi şase persoane. Ministrul Apărării Eugen Sturza şi comandantul Armatei Naţionale, generalul de brigadă Igor Cutie, s-au deplasat la faţa locului pentru inspectarea lucrărilor de deblocare şi deszăpezire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram