01:44:45 17.04.2024
Stiri

S-a născut un învingător! Reacţia fabuloasă a unui bebeluş după ce a venit pe lume

Știri 23.03.2018 20:02 Vizualizări1519 Autor: Ziarul National
S-a născut un învingător! Reacţia fabuloasă a unui bebeluş după ce a venit pe lume sursa: eva.ro


Un băieţel şi-a făcut venirea pe lume într-un stil grandios, la capătul unui travaliu chinuitor de patru zile. Prima lui reacţie a devenit virală.

După patru zile agonizante în care s-a confruntat cu o creştere ameninţătoare a tensiunii sanguine, iar medicii s-au temut că va suferi o ruptură de uter, Angel Taylor a născut al treilea ei copil, un băieţel. Micul Sullivan a venit pe lume foarte relaxat, cu zâmbetul pe buze şi cu braţele ridicate ca un învingător care trece linia de sosire la maraton. Venirea lui pe lume chiar a fost o victorie a vieţii, aşa că nu putea fi altfel decât tot ce au văzut medicii până atunci.

Angel, o femeie de 33 de ani din Bremerton, Washington (SUA), a născut cu o săptămână înainte de termen, după ce un control medical a indicat că are tensiunea sanguină periculos de mare. Mamă a trei copii, ea a mai născut natural şi prin cezariană. Pe 5 martie, când a fost internată în spital, medicii au decis să-i facă cezariană. Pe 8 martie, de ziua femeii, Sullivan şi-a făcut intrarea în lume în stil de campion, după un travaliu lung cât un ultramaraton.

Angel, al cărei soţ lucrează în marina americană, a spus că Sullivan este cel mai cuminte băiat şi a explicat de ce travaliul nesfârşit a meritat tot chinul pe care l-a îndurat.

Angel, care este vloggeriţă şi administrează două canale de YouTube, MakingBabyTaylor şi ItsTheTaylorCrew, spune ce a simţit când şi-a văzut băieţelul zâmbind şi ridicând braţele în primele lui clipe de viaţă: „Mi s-a părut amuzant pentru că atunci când era în burta mea se mişca într-una. Îi ziceam atunci că are ditamai camera în care poate să se întindă cât vrea, numai să iasă! Şi când a ieşit, exact asta a făcut! A fost o mare uşurare. Ne făceam griji despre cum va fi... dar el era într-o formă grozavă!”.

După alte câteva zile în maternitate, femeia şi-a adus în sfârşit băieţelul acasă. În ciuda travaliului lung prin care a trecut, Sullivan este fericit şi a devenit imediat atracţia principală a fratelui mai mare, Caledon (5 ani), şi a surorii sale, Kerrigan (3 ani). „E cel mai cuminte copil. Este foarte drăguţ şi foarte calm. Plânge foarte rar. Îi place să se întindă şi e foarte dulce”, a povestit mama lui. „Copiii îl adoră şi vor mereu să-l ia în braţe. S-a obişnuit cu familia ca şi cum a fost mereu aici”, a încheiat ea.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md