Accident pe traseul Ialoveni-Costești. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat// VIDEO

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe traseul Ialoveni- Costești. Microbuzul a derapat și s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului. Potrivit primelor informații, victime nu sunt, doar câteva persoane s-au ales cu traume.

Una din pasagerele microbuzului a declarat pentru Moldova. ORG că accidentul s-a produs la 14.30, în apropiere de localitatea Costești. Potrivit ei, șoferul microbuzului, care circula de la Ialoveni spre Costești, se deplasa pe traseu, când deodată în față a apărut un alt autovehicul.

Pentru a evita impactul, conducătorul auto ar fi virat într-o parte, iar microbuzul s-a pomenit răsturnat în șanț.

Pasagera a spus că șoferul a ieșit pe ușă din microbuz, în timp ce pasagerii au rămas blocați înăuntru. După producerea accidentului, mai mulți șoferi care circulau prin apropiere le-au sărit în ajutor oamenilor. Aceștia au încercat să spargă  geamul din față pentru a scoate pasagerii, însă șoferul se arăta revoltat.

„În final, geamul a fost spart, iar pasagerii au ieșit. Un tânăr avea un picior rănit, iar o doamnă nu își putea mica piciorul. De asemenea, o pasageră probabil de spaimă nu putea respira”, a relatat pasagera.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo. Au avut de suferit cinci persoane, care sunt în stare stabilă.

Potrivit ei, imediat la fața locul au venit două ambulanțe, care au transportat răniții.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.