/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O moldoveancă, racolată de un manelist român pentru a se prostitua la Londra

missing
23 martie 2018, ora 07:50

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din România, moldoveanca practicase și anterior prostituția în Irlanda, iar la sfârșitul anului 2016 a practicat prostituția în Londra, sub protecția grupării.

Atât persoana originară din Republic Moldova, cât și alte tinere, practicau prostituţia la Londra, fiind cazate în imobile închiriate de către membrii grupării, situate în diverse cartiere, respectiv Hendon, Colindale, Ilford, etc. În fiecare imobil practicau prostituţia cel puţin 2-3 tinere care erau supravegheate și protejate.

Pentru fiecare prostituată, unul dintre membrii grupării, a creat conturi pe site-uri de profil cu anunţuri prin care acestea îşi ofereau serviciile sexuale contra cost. Taxele de înregistare a profilurilor erau achitate de regulă din conturi bancare ale liderului grupării, dar și ale altor membri, deschise la unități bancare din Marea Britanie.

Sumele de bani obținute din proxenetism erau, de regulă, transferate în România prin societățile de profil, folosindu-se intermediari sau persoane interpuse, dar și personal de către membrii grupării care se deplasează frecvent pe ruta România-Marea Britanie.

În scopul determinării mai facile la practicarea prostituției și pentru asigurarea „loialității” tinerelor față de membrii grupării, aceștia au iniţiat și au menținut aparente relații de iubire după metoda cunoscută „lover-boy”, interesul urmărit de către membrii grupului fiind acela de a exploata victimele o perioadă cât mai îndelungată de timp și de a obține sume cât mai mari de bani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram